Kontakt

Jag ser fram emot att höra från dig!

Ta gärna kontakt för att få veta mer eller för att boka tid. Det enklaste sättet att nå mig är genom att skicka ett mail eller fylla i kontaktformuläret. Jag återkopplar så snart jag har möjlighet.

Jag är ackrediterad av Region Skåne, men kommer att avsluta mitt avtal i juni 2024 och har därför inte möjlighet att ta emot remisser inom Vårdval Psykoterapi.

Vid akuta ärenden hänvisar jag till specialistpsykiatrin.

076-020 09 63

kontakt[at]josefinfransson.se

Fersens väg 9, vån 3, 211 42 Malmö

För att vara mån om din integritet, tänk på att inte lämna ut känsliga uppgifter eller personuppgifter vid kontakt via mail eller kontaktformulär.

Bild på porten till mottagningen i ett rött tegelhus.  När du skickar ett meddelande behöver du ge ditt samtycke till att Psykolog Josefin Fransson AB behandlar de personliga uppgifter som du väljer att lämna ut.

  Bild på porten till mottagningen i ett rött tegelhus.   När du skickar ett meddelande behöver du ge ditt samtycke till att Psykolog Josefin Fransson AB behandlar de personliga uppgifter som du väljer att lämna ut.

   Hur du hittar hit

   Mottagningen ligger centralt i Malmö, på Fersens väg 9. Busshållplats Malmö Opera ligger precis intill mottagningen och Triangelns tågstation ligger på ca 5 minuters prome­nad­avstånd. Jag erbjuder samtal både på plats och på distans.

   Obs! Ingången ligger på baksidan av huset intill Pilstorpsparken.

   Bild på logotyp psykologföretagarna
   © PSYKOLOG JOSEFIN FRANSSON AB 2022
   Webbplats skapad av Susanna Messeri
   Bild på logotyp psykologföretagarna
   © PSYKOLOG JOSEFIN FRANSSON AB 2022
   Webbplats skapad av Susanna Messeri